Dekorere med sort og hvid kunst

Som indretningsarkitekt er det kun naturligt, at jeg elsker at give folk råd, som de forsøger at gøre udsmykning beslutninger for deres hjem og kontorer. Jeg elsker intet mere end at tilbringe en eftermiddag over te diskuterer farvemuligheder, temaer og god tekstiler til mine venner. Jeg mødtes for nylig med en klient, og sammen kom vi med ideen for hende at dekorere sit hjemmekontor helt med sorte og hvide kunst.

Jeg skal fortælle dig, at normalt er ikke jeg en stor fan af sorte og hvide kunst. Jeg har faktisk aldrig foreslog at en klient dekorere med det indtil dette særlige møde. Nogle gange finder jeg, at sort og hvid kunst er ganske kedelig. Da jeg mødtes med denne klient, dog, og vi talte om hendes smag og hendes udsmykning håb for hendes hjem kontor, bestemmes vi begge, sort-hvid kunst var det bedste valg for hende.

Jeg har nu været på jagt efter store stykker af sorte og hvide kunst. Jeg deler dette for at opfordre alle, der er på udkig efter store sorte og hvide kunst at der er stor brug for det og at der er steder at finde den. En af mine yndlings kilder til sort-hvid kunst blevet antikvitetsforretninger. Jeg har fundet de mest dejlige sorte og hvide kunstværker på forskellige antikke butikker sidst.

Bare vide, at du ønsker at dekorere med sorte og hvide kunst kan ikke være nok. Indse, at du skal have en god fornemmelse af den særlige form for kunst, som du håber at finde. Jeg har opdaget, at der er mange sorter af sorte og hvide kunst at vælge imellem. Nogle stykker vintage ser, og der er absolut en lang række moderne stykker af sorte og hvide kunst at vælge imellem.

Få online og gøre en søgning for sort-hvid kunst. Du kan blive overrasket over hvor meget kommer op. Dette er min foretrukne måde at opfordre kunder til at begynde processen med at indsnævre deres stil og præferencer. Du kan ofte få en ganske god ide om de ting du kan lide når du ser dem først. Så tag dig god tid og se på så mange prøver af sorte og hvide kunst, som du kan. Den bedre ide du har om, hvad du ønsker, jo bedre chance, vil du have for at finde det.

Jeg elsker intet mere end at hjælpe folk med at dekorere deres hjem og kontorer med stil og kreativitet. En verden af sorte og hvide kunst blev for nylig åbnet til mig og jeg er faldet i kærlighed med sine muligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.