Sådan finder du et lån

Hvad er tilbagebetalingsbetingelserne for de personlige lån?

Løbetid for et personligt lån er ofte en kortere periode end et realkreditlån eller enhver anden form for lån. Kort sagt, det normalt spænder fra tre til femogtyve år afhængigt af långiver. Generelt, jo længere sigt af det personlige lån, jo flere penge bliver du nødt til at tilbagebetale. Samt, renten på et personligt lån er normalt højere end for et realkreditlån.

Hvad er fordelene?

En af fordelene ved et personligt lån er, at du kan bruge pengene til hvad du vil, men du behøver ikke at betale lånet tilbage i en bestemt periode. Du kan bruge pengene til en bil, som du kan få brug for din virksomhed til at rejse til og til et bryllup til at dække udgifterne. Du kan bruge pengene til hjem forbedringer, så du kan øge værdien af dit hjem til fremtidigt salg, eller for en underholdning tur, så pengene kan gå til at se brylluppet eller bryllupsrejse. Du kan bruge det til hjem forbedringer, så du kan øge værdien af dit hjem til fremtidigt salg, eller for en underholdning tur, så pengene kan gå til at se brylluppet eller bryllupsrejse.

Hvad er ulemperne?

Et personligt lån kan koste dig mere end et realkreditlån, hvis du går til en high-end långiver (en långiver, der vil låne op til $ 100.000 eller mere). Du bliver nødt til at betale mere i rentebetaling, end at du ville betale på et realkreditlån på grund af vilkårene for det personlige lån. Betingelserne for et personligt lån til en bil eller et hjem kan være særligt strenge med strammere restriktioner på det beløb, der kan lånes. De fleste lån produkter kræver, at du sender et depositum på 10 procent eller mere til långiver som en ‘149 procent depositum ‘kaldes. Men nogle lån selskaber vil kun bede om et depositum på så lidt som to eller tre procent.

Hvilken mængde forskning kan jeg gøre?

Når du er klar til at begynde at sammenligne de forskellige låneudbydere, bør du samle så mange oplysninger som muligt, så du kan træffe en informeret beslutning. Du ønsker at vide ting som de vilkår og betingelser for lånet produkter, eventuelle gebyrer i forbindelse med lånet, ligesom gebyrer for at tage lånet og eventuelle ekstra omkostninger, hvis du betaler det tidligt, ligesom advokatsalærer.

Ting, du skal overveje

Når man sammenligner de forskellige personlige låne selskaber og banker, mange ting kommer i spil, herunder ÅOP (årlige procentsatser), den tid, der kræves for at betale lånet og eventuelle gebyrer, som den for at trække lånet. Sørg for at finde ud af, om der er fastforrentede lån til rådighed samt variabel rente lån, der ikke ændrer sig. Mens løbetid for en fast rente lån er normalt ganske lang, vil mange variabelt forrentede lån har sanktioner for at ændre renten, før perioden er gået, eller ÅOP stiger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.