Six Sigma lederskab fordel

Da du læser denne artikel har du mindst hørt om signa Sigma. For nogle, det lyder måske som et broderskab, men det er en forretningsfilosofi for succes. Du har måske allerede en forretningsfilosofi der er kørsel din bundlinje, men hvis du ikke er så vellykket, som du ønsker at være, Six Sigma kan være i stand til at hjælpe.

Når du læser om dette koncept vil du finde en række definitioner fra den meget tekniske til den meget kort. Ideen er at finde en definition, der hjælper dig med at omfavne hele konceptet. En af grundene til virksomheder henvender sig til Six Sigma er fordi det er et fleksibelt system; Det kan hjælpe dig med at forbedre virksomhedsledelse og ydeevne. Du kan bruge det med ledere og alle medarbejdere.

Mange virksomheder som Six Sigma fordi det bygger på business filosofier og forvaltning ideer de allerede har studeret, men det gør ikke ‘ stop på bare at tænke på forvaltning; det flytter folk i aktion. Det hjælper dig med at opbygge nye strukturer for din virksomhed at hjælpe dig med at opretholde succes.

Selvom det kan lyde som den næste trend eller “mirakel” i business, vil du finde, at det er mere om at flytte din virksomhed fremad. Hvis du er på udkig efter bedre måder at tjene dine kunder, kan Six Sigma hjælpe dig med at undersøge processen og design marketing og andre strategier til at skabe balance i organisationen.

I en vis forstand, Six Sigma er et nyt koncept, men det er også baseret på fælles ledelsesprincipper. Grundlaget for Six Sigma er seks temaer, der hjælper management bevæge sig fremad. Disse temaer er brudt ned, således at hver person i en organisation kan samarbejde og fokus du konstant flytter mod forbedring.

Du kan spørge dig selv hvad det har at gøre med lederskab og om Six Sigma vil gøre arbejdet for dig. Organisationen vil uden tvivl har mange anvendelsesmuligheder for Six Sigma og det er et kraftfuldt program. Imidlertid kan en udfordring komme til dig, når du vil implementere det fordi programmet fungerer kun, hvis alle i organisationen er villig til at rent faktisk gøre hvad der kræves. Så er en god ide at få organiseret og udvikle dine medarbejdere for at lede processen.

Der er flere vigtige måder, som du kan sørge for Six Sigma får gennemført godt og det starter med din øverste ledere. Fordi dette er et forretningskoncept er det meget vigtigt at hjælpe din organisation med at finde en grund til at bruge processen. Deres ledere skal tage tid til at samle en ide om, hvorfor din virksomhedsbehov Six Sigma. En virksomhed, der har en klar vision om hvorfor de har brug for denne proces vil få andre ombord lettere. Dette er også noget, som alle, herunder din topleder, skal være klar til at gøre.

Når du bruger Six Sigma organisationen vil være midt i Skift hele tiden og ændring er ikke altid let. En god ide at få alle fokuseret, er at bruge en markedsføringsplan, der omfatter visionen. Mange organisationer vil omfatte et slogan, der er beregnet til at flytte dig frem, at alle dine medarbejdere kan bruge. Dette kan få tingene i gang og har alle på et positivt niveau. Det kan også ses som en inspirerende besked.

Når du får alle klar til at påbegynde rejsen af Six Sigma er det tid til at tildele forskellige roller. Hvis du bruger processen det vil fortælle dig nøjagtigt hvad de skal gøre i udvikler disse roller og der bør være en del af beslutningstagningen. Når disse roller og ansvarsområder er på plads så er du klar til at starte processen. Hvordan du starter processen vil afhænge af hvor meget tid du ønsker at sætte i gennemførelsen.

Selv om mange virksomheder er nemmere at ændre i krise, kan dette ikke være det rigtige tidspunkt at starte Six Sigma. I stedet, hvis du vil bruge dette program effektivt, det er bedst at tage et kig på dine kunder og fokusere på deres behov. Når du arbejder i denne tilstand, vil det automatisk skabe forandring.

Six Sigma kan gennemføres på egen hånd eller gennem brug af en konsulent. Mange virksomheder bruger konsulenter, der er kvalificerede i dette område, fordi det tager væk indlæringskurven for gennemførelsen. Nu, du bare nødt til at komme i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.